Sunday, July 15, 2007

2 και σημερα _σχολικες τομουλες
















3 comments:

Andreas Angelidakis said...

ωραιες και αυτες οι τομουλες, αν και ισως χρειαζονται ενα κομα βημα εξελιξης... Ισως να γινεται να αλλοιωθει λιγο το 12εδρο ετσι ωστε να γινει καπως πιο οργανικη η συνδεση μεταξυ τους. Αυτο ομως που ειναι πιο επειγον, ειναι να δουμε πως εξελισετε το "κτιριο" που θα περιεχει αυτες τισ κυψελες. Θα ειναι εκτεθειμενες στην υπαιθρο οπωσ το βλεπουμε τωρα? θα ειναι το σχολειο αυτη η πρασινη επιφανεια? Θα μεταρταπει η πρασινη επιφανεια σε κτιριο, αρα και σε χωρο, ο οποιος θα συνδεεται τελικα ακομα και με τα "φροντιστηρια"?

Andreas Angelidakis said...

συμπληρωματικα θα ελεγα οτι η 6η εικονα ειναι η πιο ενδιαφερουσα. Μηπως υπηρχε και καποιος χωρος υπογειος, που να βγαινει πανω στις κυψελες? (τελικα αυριο θα ειμαι στην Πατρα μονο το απογευμα οποτε θα μπορεσετε να το εξελιξετε ενενοχλητοι)

Anonymous said...

ουσιαστικα αυτο που λετε εχουμε κανει απλα δεν το δειξαμε σε αυτην την τομη.το ειχαμε δειξει στην χθεσινη τομη.κατω απο το αναγλυφο στα σημεια που δημιουργειτε το καταληλο υψος υπαρχει κτιριο στο οποιο προσαρμοζονται και οι κυψελες.θα συνεχισουμε αυριο να το τελειωσουμε και θα το δειτε και απο κοντα.